Vi ste ovde: Početna Upoznajte Bijeljinu

Portal "MOJ STAN"

https://www.mojstan.org  - Riječ je o online servisu na ovoj adresi, platformi koja spaja vlasnike stanova i goste. 

Sajam turizma i seoskog turizma u Kragujevcu

     IMG 0669Na poziv Turističke organizacije Kragujevac i TORS-a dana 26. i 27.11.2015.g. predstavnici Turističke organizacije grada Bijeljine predstavili su se na sedmom ''Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma'' i Trećem sajmu zimnice i domaće radinosti'' u Kragujevcu. Organizatori ovog sajma su Turistička organizacija Kragujevac i Šumadija sajam. Turistička organizacija Bijeljine predstavila se na štandu TORS-a zajedno sa ostalim lokalnim Turističkim organizacijama iz Republike Srpske.

            U izlagačkom delu predstavile su se turističke organizacije, turističke agencije, banjska liječilišta, zdravstveno – rekreativni i SPA centri, predstavnici seoskog i lovnog turizma i domaćinstva koja se bave proizvodnjom zimnice i zdrave hrane.

Programski dio sajma činila je prezentacija pojedinačnih turističkih proizvoda sa posebnim osvrtom na seoski turizam. Na štandu Turističke organizacije Kragujevac učenici trećeg razreda Trgovinsko ugostiteljske škole ''Toza Dragović'' iz Kragujevca prezentovali su posjetiocima sajma kako se flambiraju breskve i palačinci koje su posjetioci sajma mogli da degustiraju.

Drugog dana sajma održana je prezentacija raznovrsnih proizvoda udruženja žena, vinara, voćara i etno restorana.

IMG 0603IMG 0609IMG 0615IMG 0624IMG 0630IMG 0648IMG 0671IMG 0663

ANDROID APLIKACIJA TURISTIČKE ORGANIZACIJE BIJELJINA

turisticka org androidAndroid aplikacija Turističke organizacije Bijeljina, od 27.01.2015. godine, može se preuzati sa Google play store. Aplikacija sadrži: Upoznaj Bijeljinu, Banje, Znamenitosti-atrakcije, Aktivan odmor, Smještaj, Hrana i piće, Događaji, Aktuelnosti i važni telefoni.

Treća sjednica Koordinacionog odbora TORS


visegradDana 27.06.2014.godine u Višegradu održana je treća sjednica Koordinacionog odbora Turističke organizacije Republike Srpske, na kojoj su prisustvovali predstavnici Turisitičke organizacije Bijeljina. 

Posjeta turista iz Austrije

21.06.2014. godine, naš grad je posjetila grupa turista iz Austrije. Ovo je prva turistička grupa koja je dosla prako Turističke organizacije u Bijeljinu nakon katastrofalnih poplava. P6210021

Vi ste ovde: Početna Upoznajte Bijeljinu