Vi ste ovde: Početna Upoznajte Bijeljinu Korisne informacije Turističke agencije

Ješoturs Bijeljina

Logo tamno plavo-crveniTuristička agencija “Ješoturs” osnovana je 1999. godine. Jedna je od vodećih agencija u oblasti domaćeg i inostranog turizma, što osim klasične organizacije turističkih aranžmana podrazumeva i organizovanje i izvođenje izleta, škole u prirodi i ekskurzija za učenike i studente, prodaju avio karata svih vodećih svjetskih avio kompanija, prodaju autobuskih karata za Crnogorsko primorje i Grčku, organizovanje kongresnog i sajamskog turizma, organizaciju individualnih putovanja po želji stranke.

Nušićeva 34; Telefon: 055/203-989; 055/210-440; Fax: 055/203-989;

Email adresa: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Web sajt: http://www.jesoturs.info/

Happy travel

happy travel memorandumTuristička agencija “HAPPY TRAVEL” osnovana je 2008. godine, nakon 15 godina iskustva rada u turizmu. Konstantno napredujući zaposleni u agenciji su uspjeli, na osnovu rezultata poslovanja, da se svrstaju u red vodećih turističkih agencija na tržištu. Njihovo iskustvo i radicija temelje se na istrajnosti u pružanju vrhunske usluge i zadovoljnim klijentima. Opremljeni su najsavremenijim sistemom prodaje avio karata, naših i svjetskih kompanija, koje su zastupljene na tržištu.

Turistička agencija vrši usluge:

  • paket aranžmani za odmore u odabranim odredištima svijeta,
  • poslovna putovanja u zemlji i inostranstvu,
  • prodaja avio karata
  • rezervacija smještaja, iznajmljivanje vozila u zemlji i inostranstvu,
  • đačke ekskurzije u zemlji i inostranstvu
  • posebni programi za grupe i individualce,
  • autobuske ture i izleti,
  • sportski i avanturistički programi,
  • dnevni izletnički programi,
  • putna osiguranja i dr.

Ulica Meše Selimovića 23a u Bijeljini, preko puta autobuske stanice.

www.happytravelbn.com/

+387 55 227 310, 227 311,

+387 55 415 500

Direktor Maja Antić Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.     +387 55 421 861       +387 65 903 556

Bobar Tours

BOBAR TOURS“Bobar Tours” je vodeća turistička agencija u Republici Srpskoj. Ostvaruje godišnje 50.000 noćenja u zemlji i inostranstvu i organizuje redovne školske ekskurzije za oko 80 škola. Ima poslovnice u Bijeljini, Sarajevu, Banja Luci, Modriči. Bobar Tours agencija je dobitnik brojnih domaćih i medjunarodnih priznanja iz oblasti turizma. Uključena je i u globalni rezervacioni sistem «Amadeus».

Adresa: Nikole Tesle 19 Bijeljina

Telefon: 055/202-080 ;

Email adresa: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Web sajt: http://www.bobartours.com/

Semberija transport

Turistička agencija "Semberija transport" se razvila u modernu turističku agenciju sa poslovnicama u Bijeljini, Janji i Ugljeviku, specijalizovana za pružanje svih turističkuh usluga u zemlji i inostranstvu.

Adresa: Moskovska 1, Bijeljina;

Telefon: +387 55 206 134;

Email adresa: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Web sajt: http://www.semberijatransport.net/

Geatours

gea2Turistička agencija “GEATOURS” posluje od 2000. godine i sarađuje sa najkvalitetnijim turoperatorima iz cijele Evrope i svijeta.

Turistička agencija Geatours bavi se organizovanjem godišnjih odmora, ekskurzija, kongresa, sajmova, ino aranžmanima, prodajom avio karata i još mnogo drugih poslova koji su vezani za turističke usluge.


Turistička agencija Geatours organizuje smještaj na bazi all inclusive-a, punog pansiona, polupansiona ili samo noćenja sa doručkom u hotelima od tri do pet zvjezdica.

JEDNA AGENCIJA ZA SVA PUTOVANJA.

Bijeljina, Ulica Miloša Crnjanskog 1/II pješačka zona.

Tel: 055/211-025; Fax:055/211-026 055/222-380 055/222-383

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. "> Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Dinamik turs

Turistička agencija “Dinamik-turs” je osnovana 1990. godine kao preduzeće za turizam, trgovinu i saobraćaj, te preregistrovan 2002. godine u Društvo sa ograničenom odgovornošću za turizam, trgovinu i saobraćaj.

Za proteklih 20 godina urađeno je mnogo u cilju razvoja turističke djelatnosti i sticanja imidža savremene firme kroz kvalitetan rad i kvalitetno pružanje usluga korisnicima kao i u školovanju kadrova.

Danas "Dinamik-turs" ima 3 agencije, u Brčkom, Bijeljini i Doboju, 10 zaposlenih školovanih radnika koji su osposobljeni za pružanje kompletnog turističkog servisa.

Organizacija putovanja, pružanje turističkih usluga i servisa je njihova jedina profesija i to već više do 20 godina.

"Dinamikturs" je dobitnik mnogobrojnih nagrada i priznanja koje nas još više obavezuju da unaprjeđujemo naš rad kako bi Vam raznovrsnom ponudom, cijenama i kvalitetom omogućili da vam putovanje i odmor sa nama bilo gdje u svijetu predstavlja jedinstveno uživanje.

Adresa: Tržni centar “Emporium” Bijeljina

Tel: +387 55 221 700

Fax: +387 55 221 701

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

"Putevoditeljica"

Misionarsko-poklonički centar Eparhije zvorničko - tuzlanske

Adresa: Pavlovića put bb

Tel./Fax: +387 55 355 310

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Vi ste ovde: Početna Upoznajte Bijeljinu Korisne informacije Turističke agencije