RTV Slobomir

slobomir

RTV Slobomir osnovali su 1.septembra 2004. godine Slobodan i Mira Pavlović sa namjerom da ova medijska kuća bude promoter dobrih ideja, istinskih vrijednosti i ovdašnjih potencijala.

Program Radio Slobomira slušaoci mogu pratiti na pet frekvencija koje pokrivaju područije od Doboja do Han Pijeska. Emitovanje popularne i pažljivo odabrane muzike uz kratke govorne forme i nekoliko autorskih emisija svrstavaju ovaj radio među najslušanije u regiji.

Tv program se emituje na 44 CH UHF područija sa lokacije Motajica kao i u kablovskim sistemima. U timu za kreiranje programa su osim profesionalaca sa velikim iskustvom i veoma mladi i obrazovani ljudi među kojima i značajan broj studenata i profesora Slobomir P Univerziteta. Nastojimo da brzom, kratkom i tačnom informacijom kao i odabirom tema steknemo povjerenje gledalaca. Podrška programskoj relaizaciji je najsavremenija BROADCAST oprema.

Radio televizija Slobomir

PF 114 76300 Slobomir, Bijeljina

Telefon: +387 55 231 102 , +387 55 231 128

Fax: +387 55 231 130

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ,

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. "> Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.