Vi ste ovde: Početna Upoznajte Bijeljinu Kultura Ustanove kulture i udruženja Centar za kulturu "Semberija"

Centar za kulturu "Semberija"

Zgrada Centra za kulturu sagrađena je na mjestu nekadašnjeg Omladinskog doma us amom centru grada. Centar za kulturu ima više od 4.000 kvadratnih metara korisne površine uključujući višenamjensku salu sa 350 mjesta za pozorišne predstave i ostala kulturna dešavanja. U Centru za kulturu smještene su prostorije institucija kuture, uključujući i omladinski centar, kulturno-umjetnička društva, atraktivni galerijski prostor, kao i nova sala za sjednice Skupštine opštine grada.

centar za kulturu semberija bijeljinacentar za kulturu semberija bijeljinacentar za kulturu semberija bijeljinacentar za kulturu semberija bijeljinacentar za kulturu semberija bijeljinacentar za kulturu semberija bijeljinacentar za kulturu semberija bijeljinacentar za kulturu semberija bijeljinacentar za kulturu semberija bijeljinacentar za kulturu semberija bijeljinacentar za kulturu semberija bijeljinacentar za kulturu semberija bijeljinacentar za kulturu semberija bijeljinacentar za kulturu semberija bijeljinacentar za kulturu semberija bijeljinacentar za kulturu semberija bijeljinacentar za kulturu semberija bijeljinacentar za kulturu semberija bijeljinacentar za kulturu semberija bijeljinacentar za kulturu semberija bijeljina

 


Centar za kulturu “Semberija” Bijeljina

Kneza Miloša 28;

Telefon: 055/204-202

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. "> Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Web: www.kulturnicentar.org

Vi ste ovde: Početna Upoznajte Bijeljinu Kultura Ustanove kulture i udruženja Centar za kulturu "Semberija"