image

03

May

Crna Gora u Bijeljini

Promotivna kampanja “Road show” predstaviće turističke potencija Crne Gore

 Promociju ljetnje turističke sezone 2022. godine, ove godine održava se pod sloganom Ljubav koja traje”, i obuhvata dvadeset gradova u regionu. Turistička organizacija Bijeljine biće domaćin našim prijateljima iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, TO Budve, Herceg Novog, Ulcinjan i  Bara. Tokom promocije biće organizovana zabava za djecu a mališani će nositi morske rekvizite – mišiće za plivanje, šlaufe, ronilačke maske i disaljke, lopatice, kofice, neko od njih će predstavljati sunce, neko more a svi zajedno će defilovati našim ulicama i pozivati  grašane Bijeljine na Gradski trg i druženje na temu ljetovanje.

-          Ovo je samo još jedna u nizu aktivnosti da promovišemo predstojeću turističku sezonu na crnogorskom primorju. Veliki broj Semberaca ljetnji odmor je i ranije provodio u Crnoj Gori, a sada je sve izraženija zainteresovanost za ovu turističku destinaciju. Promocija turističke sezona u Crnoj Gori biće prilika da u našem gradu organizujemo još jednu manifestaciju koja će okupiti brojne posjetioce. Grad Bijeljina je učestvovao  u Herceg Novom na manifestaciji Dani mimoze, tako da sada uzvraćamo gostoprimstvo našim kolegama, rekla je direktorica Turističke organizacije Bijeljina, Jasmina Abdulahagić.

 

     Organizacija public eventa na gradskom trgu u Bijeljini povjerena je Turističkoj organizaciji Budva a održaće se u nedelju, 8.maja, sa početkom u 12 časova, kada će lokalni vrtić “Nodi” pripremiti tematski morski maskenbal koji će defilovati kroz grad od vrtića do šetalačke zone u kojoj se realizuje ovaj promotivni dogadjaj. Mališane će tog dana zabavljati tim animatora klovna Zvrle. Najbolja maska po procjeni klovna i vaspitača dobija nagradu koju će uručiti prisutni predstavnici lokalnih turističkih organizacija iz Crne Gore.

-          Osnovni cilj naše promocije je svakako predstavljanje turističke ljetnje ponude Crne Gore za narednu ljetnju sezonu. Nekako je logično da sve više okrećemo turistima iz regije i ova kampanja je prevashodno posvećena zemljama u okruženju – Sjeverna Makedonija, Albanija, BiH i Srbija – jer sve više gostiju imamo iz ovih država. Ovim putem želim da pozovem sve građane Bijeljine da nas posjete, pogledaju našu turističku ponudu i nadam se da izaberu nešto iz bogate ponude ove sezone, rekla je PR TO Budva, Slavica Radoman

 Druženje pomenutih turističkih poslanika iz Crne Gore sa medijima se nastavlja od 14 časova u hotelu Balkan u Bijeljini.

Grad u srcu Semberije. Grad dobrih ljudi, dobrih domaćina!