image

08

February

Turistička signalizacija

U narednom periodu kompletiranje Turističke signalizacije

 

     Poslednji projekat Turističke organizacije Bijeljina, izgradnja sedam novih znakova  turističke signalizacije na području grada,  bio je nastavak dosadašnjeg rada na poboljšanju turističke informisanosti za sve one koji posjete Semberiju.

     Osnovna djelatnost Turističke organizacije je stvaranje uslova, poboljšanje turističke ponude i informisanosti o turističkim potencijalima tako da ćemo i u narednom periodu raditi na promociji svih kulturnih, istorijskih, prirodnih i turističkih potencijala našeg grada.

     Jedan od osnovnih motiva za postavljanje turističkog putokaza za hram Vaznesenja Gospodnjeg u Crnjelovu, prevashodno je postojanje „Semberskog etno domaćinstva“ koje je prvo registrovano domaćinstvo ovakve vrste na području Semberije a koje ima za cilj očuvanje i njegovanje kulture i tradicije na prostoru Semberije.

       Turistička organizacija Bijeljine će i narednom periodu nastaviti da radi na boljoj informisanosti svih onih koji dolaze u Semberiju, planiran je nastavak izgradnje turističke signalizacije kao i stvaranje još boljih uslova turističke ponude našeg grada.

Grad u srcu Semberije. Grad dobrih ljudi, dobrih domaćina!