image

29

March

Završen Sajam turizma

Bijeljina predstavila dio turističkih potencijala

Završen 43. Međunarodni sajam turizma

Bijeljina dostojno prezentovala turističku ponudu

 

     Ovogodišnji Sajam turizma u Beogradu održan je pod sloganom „Između planina i mora“ a protekao je u znaku oporavka i obnove turističkog ambijenta  nakon izbijanja pandemije korona virusa, zbog kojeg  prošle godine nije ni održan.

     Na sajmu turizma učestvovala je i Turističke organizacije Republike Srpske i organizacije 25 gradova i opština koje su na zajedničkom štandu u Hali četiri Beogradskog sajma pripremile bogatu ponudu za posjetioce.

    Turističke potencijale Semberije u okviru promocije Bijeljine na Sajmu turizma prezentovali su restoran „Pet jezera“, hotel „Drina“, Etno Selo Stanišići, Banja Dvorovi, Angel Rouz. Nastup bijeljinskih operatera izazvao je veliku pažnju i zainteresovanost posjetilaca koji su pozitivno ocijenili nastup bijeljinskih privrednika.  

      Prezentacija Bijeljine na Sajmu organizovala je Turistička organizacija koja je na svom štandu promovisala i ostale turističke potencijale Semberije. Pored brojnih gostiju koji su obišli Sajam, štand Turističke organizacije RS posjetio je i gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović koji je prisustvovao promociji Bijeljine. Gradonačlenik Petrović je izrazio veliku zahvalnost Turističkoj organizaciji koje je na dostojan način promovisala i predstavila Bijeljinu na ovom prestižnom sajmu.

Grad u srcu Semberije. Grad dobrih ljudi, dobrih domaćina!